Termene si Conditii

Bine ai venit pe site-ul Comensero!
Te rugam sa parcurgi aceasta sectiune, care reglementeaza utilizarea si achizitionarea de produse de la site-ul nostru. Accesarea, cautarea, sau utilizarea acestui site, reprezinta o confirmare a faptului ca ai citit, inteles si agreat respectarea acestor termeni. Daca nu esti de acord cu termenii de utilizare ai site-ului, te rugam sa nu utilizezi site-ul nostru.
Continutul si termenii de utilizare sunt in conformitate reglementarilor romanesti din domeniu. Daca alegi sa accesezi site-ul din alta
tara, faci acest lucru din propria initiativa si esti responsabil pentru respectarea legilor locale respective.
In afara de informatiile continute de acest site, datele despre firma sunt prezentate sub rezerva ulterioarelor informari detaliate regulat prin comunicatele companiei.
Continut site, dreptul de proprietate, restrictiile de utilizare

Informatiile continute in acest site, precum: imagini, grafica, schite, poze, clipuri video, texte si alte materiale care apar postate, sunt drepturi de autor, marci comerciale sau proprietate intelectuala detinuta, controlata sau licentiata (la toate impreuna ne referim generic cu notiunea de Continut) detinute de Comensero.
Se pot afisa, copia, distribui, descarca si imprima pe hartie fragmente din acest site, in urmatoarele conditii:
-  plasarea unei comenzi la Comensero
- folosind acest site ca o resursa de cumparaturi, sub conditia ca nu se modifica site-ul si nu sunt instrainate datele incluse in continut
Exceptand plasarile de comenzi, nicio parte a  continutului nu poate fi copiat, reprodus, distribuit, republicat, descarcat, afisat, postat electronic sau mecanic, transmis, inregistrat ori fotocopiat, fara acordul prealabil in scris al SC Comensero SRL sau a detinatorului de copyright in drept.
A se lua nota de faptul ca permisiunile acordate de site se incheie automat in cazul care incalcati unul dintre aceste termene sau conditii. Orice alta utilizare a continutului de pe acest site, inclusiv reproducerea in alte scopuri decat dupa cum s-a specificat mai sus, inclusiv reproducerea, modificarea, distribuirea, republicarea sau pot  viola legile dreptului de autor sau marca comerciala, si, fara acordul prealabil in scris al COMENSERO sunt strict interzise.

Disclaimer privitor la garantie

Comensero furnizeaza acest site si continutul sau in baza informatiilor vizualizate, nesustinand prezentari sau garantii de niciun fel. Comensero considera informatiile de pe acest site conforme, corecte si actuale, insa acestea pot contine inadvertente. Informatiile despre preturi si produse pot fi schimbate oricand de catre Comensero, fara o notificare prealabila. Fotografiile au caracter informativ si nu constituie obligatie contractuala.
Disclaimer privitor la obligatii

Comensero nu este raspunzator pentru prejudiciile generate de conexiunea internet in utilizarea, copierea sau afisarea continutului site-ului, declinandu-si, de asemenea, raspunderea, pentru orice dezavantaje care pot surveni din cauza unor erori de software sau alte defectiuni tehnice aparute la server. In efortul sau de a le oferi clientilor informatii actuale, Comensero va realiza periodic modificari in continutul site-ului, schimbarile referindu-se la informatii despre produse (descrieri, poze, preturi etc). Pozele afisate pe site au caracter informativ si nu reprezinta obligatie contractuala. Promotiile de pe site sunt valabile in limita stocului disponibil.
Preturi

Preturile afisate pe site-ul nostru sunt valabile pentru comenzile plasate prin intermediul acestuia. Toate preturile sunt in LEI si contin TVA. Preturile si disponibilitatea produselor pot fi modificate fara o notificare prealabila. Fiecare “pret de lista” afisat pe site este in concordanta cu preturile recomandate de vanzare ale producatorilor si prin urmare nu pot constitui indicatori de pret pentru cotatiile produselor din zonele clientilor nostri.
Referirile la economii sau discounturi utilizate pe site indica reducerile medii fata de preturile de lista. Economiile pe care le realizati vor varia in functie de produsele achizitionate si data realizarii cumpararii.
Furnizarea de informatii

Prin postarea de comentarii, feedback sau alte informatii de inscriere pe acest site, esti de acord ca orice materiale sau idei pe care le transmiti prin intermediul acestuia sa ramana in posesia Comensero. In plus, esti de acord sa nu instrainezi informatii obtinute de pe site. De asemenea, orice postari de materiale ilegale, amenintatoare, calomniatoare, defaimatoare sau pornografice sunt responsabilitatea exclusiva a celor care le-au generat.
Termeni de utilizare revizii

Comensero poate revizui acesti Termeni de utilizare prin actualizarea acestui anunt. Prin folosirea acestui site esti de acord sa respecti aceste revizuiri si, prin urmare, este recomandat sa vizitezi periodic aceasta pagina pentru a lua la cunostiinta Termenii de utilizare la care te supui.