Informatii despre livrare

Livrarea in judetul Brasov se efectueaza gratuit.

Livrarea se face in orice locatie in maxim 48 ore de la confirmarea comenzii de catre noi. Comanda minima 100 lei, fara TVA.

Comanda minima la care transportul este gratuit este de 500 lei , inclusiv Tva. Pentru comenzi sub aceasta valoare clientul poate solicita explicit cu ce sistem sa se expedieze marfa, suportand cheltuielile legate de transport.

Obs : Transportul se asigura gratuit doar pentru preturile de lista, nu si pentru produsele aflate in promotie.

Preturile si pozele produselor prezentate nu includ si taxele de expeditie catre beneficiari si sunt informative, ele nu genereaza obligatii contractuale sau de alta natura.

ATENTIE ! - uneori este posibil ca un pret sa nu fie reactualizat din diverse motive obiective sau subiective. Deasemenea cursul de schimb poate influenta pretul produsului. Pentru o oferta exacta si corecta, va rugam sa va adresati unui reprezentant al departamentului Vanzari pentru a primi o oferta personalizata, care se poate negocia in functie de valoarea facturii sau a numarului de bucati comandate si care sa includa si dupa caz cheltuielile de expeditie si transport.

Livrarile produselor se  fac in felul urmator: 

- Cu expedierea produselor prin Transport propriu sau externalizat (contra cost).

- Expedierea prin curier rapid

- Cu ridicarea produselor de catre beneficiar din sediul furnizorului

Atunci cand este cazul , plata Serviciilor de Livrare vor fi incluse in factura fiscala ptr.  produse.